Iată cum arăta Sleeping Dogs pe vremea când a fost anulat de Activision

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2019
Iată cum arăta Sleeping Dogs pe vremea când a fost anulat de Activision

Sleeping Dogs a fost unul dintre cele mai reuşite jocuri de acţiune open world din 2012 şi unul dintre puţinele titluri care a putut concura, de la egal la egal, cu seria Grand Theft Auto a celor de la Rockstar Games. Jocul a fost dezvoltat de studioul United Front Games şi publicat de Square Enix, fiind reeditat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC sub denumirea Sleeping Dogs: Definitive Edition.

În Sleeping Dogs, eroul principal este poliţistul sub acoperire Wei Shen, infiltrat în rândul triadelor mafiote din Hong Kong. Într-un stil care aminteşte de filmele lui John Woo, Sleeping Dogs se bazează pe luptele de arte marţiale, schimburile de focuri intense (cu sistem de cover, slow motion etc.), precum şi pe urmăririle spectaculoase de pe străzile metropolei asiatice. În primăvara anului 2017, a fost confirmată şi o adaptare cinematografică, rolul lui Wei Shen urmând a fi interpretat de actorul Donnie Yen.

Şi totuşi, câţi dintre voi ştiu că, iniţial, Sleeping Dogs a fost dezvoltat sub numele de True Crime: Hong Kong, “sub ubrela” celor de la Activision? În 2011, după numeroase presupuse amânări şi probleme de încadrare în buget, publisher-ul a decis să-şi retragă sprijinul pentru acest joc şi să-l anuleze. Din fericire, cei de la United Front Games nu au renunţat la proiectul lor şi au găsit susţinere din partea Square Enix. În clipul de mai jos puteţi admira “secvenţe de arhivă” din Sleeping Dogs, de pe vremea când încă se numea True Crime: Hong Kong, înainte de a fi “anulat” de Activision.

Sleeping Dogs este disponibil în versiuni pentru PlayStation 3, Xbox 360 (ediţia iniţială), PlayStation 4, Xbox One şi PC (Definitive Edition).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News