Iată spotul publicitar prin intermediul căruia Just Cause 4 va fi promovat la TV

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2018
Iată spotul publicitar prin intermediul căruia Just Cause 4 va fi promovat la TV

Square Enix şi Avalanche Studios au publicat spotul publicitar TV cu ajutorul căruia va fi promovată lansarea jocului Just Cause 4. Dacă alte companii folosesc secvenţele live action (filmate cu ajutorul actorilor reali) pentru acest gen de materiale, cei de la Square Enix s-au mulţumit cu o combinaţie de imagini CGI (extrase din trailerele cinematice lansate anterior) şi segmente in-game, rezultatul final fiind destul de reuşit, după cum puteţi observa din clipul următor.

Acţiunea din Just Cause 4 va avea loc pe insula Solis, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News