Începe a doua ediție a Gaming Video Awards, competiția care îi premiază pe cei mai buni creatori de conținut de gaming din România

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2021
Începe a doua ediție a Gaming Video Awards, competiția care îi premiază pe cei mai buni creatori de conținut de gaming din România
Foto: Gaming Video Awards

Gaming Video Awards dă startul înscrierilor în cea de-a doua ediție, competiția continuând să caute și să premieze cel mai bun și responsabil conținut de gaming pe care creatorii îl oferă comunităților lor. Noutatea pe care o aduce ediția din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs, printre care și unele dedicate brand-urilor și agențiilor de publicitate, PR sau digital, care își pot înscrie campaniile realizate pentru comunitățile de gaming în cadrul a trei categorii specifice.

Cei care vor să se înscrie în cadrul competiției o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro, până al data limită: 26 iulie 2021.

Gaming Video Awards își continuă misiunea de a oferi recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, transmisii live și clipuri video de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă.

Tudor Dăescu, președinte al Gaming Video Awards, a declarat:

De anul acesta Gaming Video Awards introduce trei noi categorii în care invită brand-urile care au creat campanii de gaming să se înscrie în cadrul competiției. Ne dorim să premiem nu doar inițiativele deștepte care promovează gaming-ul, ci să aplaudăm în primul rând curajul brand-urilor de a comunica cu un public extrem de divers, care nu mai consumă media clasic. Gaming-ul este entertainment-ul generațiilor tinere, iar la Gaming Video Awards brandurile pot identifica cei mai potriviți creatori de conținut cu ajutorul cărora să comunice publicurilor sale.

“Cel mai bun stream de mobile gaming” și “Cel mai bun video de gaming de pe TikTok” sunt categoriile noi adăugate pentru streameri. În cadrul categoriilor “Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut”, “Cea mai bună campanie cu conținut de gaming”, “Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming”, dedicate companiilor, se pot înscrie brand-uri sau agenții care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conținut.

Categoriile dedicate brand-urilor vor avea o politică de jurizare diferită, iar acestea vor fi notate doar de către juriu, care va desemna pentru fiecare câte un câștigător. Excepție face categoria “Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut”, unde vor fi premiați atât brand-ul sau agenția care a înscris campania, cât și creatorul de conținut ales.

Competiția se desfășoară în trei etape: etapa înscrierilor, cea a votului publicului și etapa în care nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing vor juriza propunerile publicului, datele pentru ultimele două faze ale competiției vor fi anunțate curând în cadrul website-ului oficial.

Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în octombrie 2021, în cadrul unui eveniment online, data exactă a acestui event urmând a fi anunțată ulterior.

Cine a câștigat prima ediție Gaming Video Awards

Marele câștigător al primei ediții a fost JaxiTV, care a obținut titlul de “Creatorul de conținut al anului”, câștigând categoriile “Cel mai bun stream”, “Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive” și “Cel mai bun conținut de Tactical Shooters”.

Celelalte premii au mers către creatori precum Maxșialtele, Creative Monkeyz, Mădălin, Gannicus 96, ZaSami, IceManLucky, baabuska, GiulioDiz, CipFlixTV, Tedereu, Antonia Nuckle, Ovvy, Bobospider și IHATEPINK.

Gaming Video Awards se desfășoară pe www.gamingvideoawards.ro.

Gaming Video Awards
Foto: Gaming Video Awards

Sursa: Gaming Video Awards

Urmărește Go4Games.ro pe Google News