Injustice 2 are date de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2017
Injustice 2 are date de lansare!

NetherRealm Studios, prin intermediul contului de Twitter al lui Ed Boon, a confirmat data de lansare pentru Injustice 2. Mai târziu, contul oficial de Twitter al jocului a confirmat această informaţie: Injustice 2 este aşteptat, pe continentul nordamerican, începând cu 16 mai 2017.

După ce ne-am consultat cu reprezentantul Warner Bros. Interactive Entertainment în România, suntem în măsură să confirmăm şi data de lansare pentru Europa (inclusiv România): pe Bătrânul continent, Injustice 2 îşi va face apariţia pe 19 mai 2017.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News