Injustice 2 – Atom Gameplay Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2017
Injustice 2 - Atom Gameplay Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Netherrealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, prezentând astfel secvenţe de gameplay cu Atom, unul dintre luptătorii suplimentari ce-şi vor face apariţia în Fighter Pack 3 (alături de Enchantress şi cele patru Ţestoase Ninja). Atom va deveni disponibil în Injustice 2 începând cu 12 decembrie 2017.

Injustice 2 oferă o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu lipsesc nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici nou veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi dispută supremaţia nu lipsesc peisajele din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc este recompensat cu loot box-uri în care se afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News