Injustice 2, dezvăluit în prag de E3

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2016
Injustice 2, dezvăluit în prag de E3

Warner Bros. Interactive Entertainment şi DC Entertainment au anunţat Injustice 2, continuarea jocului de lupte cu super eroi Injustice: Gods Among Us. Din nou, la cârma proiectului se află NetherRealm Studios, echipa condusă de Ed Boon fiind responsabilă şi pentru întreaga serie Mortal Kombat.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta. Astfel, se va putea ajunge în situatia în care Aquaman-ul unui jucător să fie complet diferit de Aquaman-ul altui jucător. Rămâne de văzut cum va reuşi echipa producătoare de la NetherRealm Studios sa balanseze aceste personaje upgradate şi cum le vor adapta pentru meciurile competitive.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Injustice 2 va fi lansat în 2017, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice Gods Among Us

Urmărește Go4Games.ro pe Google News