Injustice 2 – gameplay cu Supergirl

Autor: Cosmin Aionita | 29.12.2016
Injustice 2 - gameplay cu Supergirl

Prin intermediul colegilor de la IGN, Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au oferit un nou clip de gameplay din Injustice 2, prezentând astfel câteva dintre mişcările speciale ale personajului Supergirl, precum şi îmbunătăţirile grafice aduse de la dezvăluirea oficială a jocului şi până acum.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Injustice 2 va fi lansat în 2017, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News