Injustice 2 – Hellboy Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2017
Injustice 2 - Hellboy Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Netherrealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, prezentându-l astfel pe Hellboy, cel de-al treilea luptător suplimentar ce-şi va face apariţia în Fighter Pack 2 (alături de Raiden şi Black Manta). Hellboy va fi disponibil pentru cei care deţin Injustice 2 Ultimate Edition, Injustice 2 Ultimate Pack sau Fighter Pack 2 de pe 14 noiembrie 2017, personajul urmând să poată fi achiziţionat individual începând cu 21 noiembrie.

Injustice 2 oferă o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu lipsesc nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici nou veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi dispută supremaţia nu lipsesc peisajele din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc este recompensat cu loot box-uri în care se afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC urmează să fie lansată în toamna acestui an.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News