Injustice 2 – iată luptătorii din Fighter Pack 3

Autor: Cosmin Aionita | 13.11.2017
Injustice 2 - iată luptătorii din Fighter Pack 3

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Netherrealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, prezentând astfel luptătorii suplimentari ce-şi vor face apariţia în Fighter Pack 3, cel de-al treilea pachet DLC al jocului. Este vorba despre Atom (deja dezvăluit printr-un trailer anterior), Enchantress şi, din postura de invitate speciale, cele patru Ţestoase Ninja.

De asemenea, prin intermediul trailer-ului de mai sus, a fost confirmată şi data de lansare pentru versiunea de PC a lui Injustice 2: 14 noiembrie 2017.

Injustice 2 oferă o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu lipsesc nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici nou veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi dispută supremaţia nu lipsesc peisajele din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc este recompensat cu loot box-uri în care se afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Versiune pentru PC urmează să fie lansată mâine, 14 noiembrie 2017.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News