Injustice 2 – iată primele secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2016
Injustice 2 - iată primele secvenţe de gameplay

În timpul live stream-ului dedicat finalelor celui de-al treilea sezon al ESL Mortal Kombat X Pro League, NetherRealm Studios, reprezentat de Ed Boon, a dezvăluit primul trailer cu secvenţe de gameplay din viitorul Injustice 2.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Injustice 2 va fi lansat în 2017, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News