Injustice 2 – Joker Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 30.04.2017
Injustice 2 - Joker Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, prezentându-l astfel, în mod surprinzător, pe Joker, personaj ce va fi din nou jucabil, deşi se credea ca a fost ucis în primul joc al seriei.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Mai mult, Injustice 2 va folosi moneda in-game Source Crystals, cu ajutorul căreia jucătorii vor putea achiziţiona skin-uri noi pentru personaje, shadere pentru costume sau alte elemente decorative (fără impact asupra gameplay-ului propriu-zis). De asemenea, Source Crystals vor permite aplicarea proprietăţilor vizuale ale unui element de echipament pe un un alt astfel element de echipament. Source Crystals vor putea fi achiziţionate prin intermediul Xbox Games Store şi PlayStation Store în schimbul banilor reali.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News