Injustice 2 – Robin Trailer şi secvenţe noi de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2017
Injustice 2 - Robin Trailer şi secvenţe noi de gameplay

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, de această dată fiind vorba despre secvenţe de gameplay cu personajul Robin.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta. De altfel, ]n secventele de gameplay mai jos puteti observa acest sistem de personalizare în acţiune, precum şi modificările vizuale şi mecanice pe care le va aduce echipamentul purtat de personaje.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News