Injustice 2 – să facem cunoştinţă cu „fetele”

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2017
Injustice 2 - să facem cunoştinţă cu

NetherRealm Studio şi Warner Bros. Interactive Entertainment s-au folosit de ocazia oferită de Valentine’s Day pentru a prezenta „fetele” din Injustice 2 prin intermediul unui nou trailer. Astfel, pe lângă Black Canary, în distribuţia din Injustice 2 îşi vor face apariţia şi personaje precum Catwoman, Poison Ivy sau exotica Cheetah.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News