Injustice 2 se lansează în România!

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2017
Injustice 2 se lansează în România!

În cursul zilei de mâine vom avea parte de un nou eveniment local dedicat lansării unui nou joc: este vorba de apariţia lui Injustice 2, cea mai nouă creaţie a celor de la Netherrealm Studios (părinţii seriei Mortal Kombat).

Cei care doresc să încerce Injustice 2 o vor putea face mâine, 21 mai 2017, începând cu ora 12:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea (Calea Giuleşti, nr. 1-3). Participanţii vor putea lua parte la concursuri cu premii tematice, cum ar fi tricouri, cărţi de joc sau magneţi de frigider Injustice 2. De asemenea, cei prezenţi îşi vor putea măsura puterile cu Daniel Cipu şi Bogdan Davidenco, doi dintre campionii României la jocurile cu lupte.

Injustice 2 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pe lângă ediţia Standard a jocului (229,90 lei), Injustice 2 este disponibil în România şi în pachete Deluxe Edition şi Ultimate Edition, la preţuri de 349,90 lei, respectiv 429,90 lei. Ultimate Edition include nu mai puţin de 9 personaje suplimentare, în timp ce Deluxe Edition oferă doar trei astfel de personaje extra (Red Hood, Starfire şi Sub-Zero).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News