Injustice 2 – Story Trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2017
Injustice 2 - Story Trailer şi imagini noi

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Injustice 2, dezvăluind astfel o serie nouă de personaje ce-şi vor face apariţia în noul joc, cum ar fi Robin, Poison Ivy, Brainiac sau Darkseid, ce va fi disponibil doar pentru cei care achiziţionează un exemplar din lotul iniţial al jocului (caz similar cu Goro în Mortal Kombat X).

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Injustice 2 va continua povestea din primul joc al seriei cu un Story Mode extins, în care Batman şi aliaţii săi încearcă să reconstruiască societatea distrusă de regimul tiranic al lui Superman, respingând de asemenea atacurile suporterilor acestuia din urmă. În tot acest haos, îşi va face apariţia o nouă ameninţare care va pune în pericol însăşi existenţa planetei Pământ.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pe lângă ediţia standard, Injustice 2 va fi disponibil în două variante speciale, Digital Deluxe Edition şi Ultimate Edition, conţinutul acestora putand fi consultat în imaginea de mai jos.

Injustice 2

Injustice 2Injustice 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News