Injustice 2 – trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2017
Injustice 2 - trailer final înainte de lansare

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Netherrealm Studios au oferit trailer-ul final pentru Injustice 2, înaintea lansării europene a jocului, programată pentru sfârşitul acestei săptămâni. De asemenea, a fost oferit un trailer similar pentru ediţia jocului dedicată dispozitivelor mobile, pe care îl puteţi urmări un pic mai jos.

Injustice 2 va oferi o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici noi veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc va fi recompensat cu loot box-uri în care se vor afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

În Europa, Injustice 2 va fi lansat vineri, 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pe lângă ediţia Standard a jocului (229,90 lei), Injustice 2 va fi disponibil în România şi în pachete Deluxe Edition şi Ultimate Edition, la preţuri de 349,90 lei, respectiv 429,90 lei. Ultimate Edition va include nu mai puţin de 9 personaje suplimentare, în timp ce Deluxe Edition se va limita la doar trei astfel de personaje extra (Red Hood, Starfire şi Sub-Zero).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News