Injustice: Gods Among Us, joc gratuit pentru PlayStation 4, PC și Xbox 360

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2020
Injustice: Gods Among Us, joc gratuit pentru PlayStation 4, PC și Xbox 360

Chiar dacă în România starea de urgență a fost înlocuită cu o stare de alertă mult mai permisivă, multe dintre restricții fiind ridicate, în alte portiuni ale lumii pandemia de COVID-19 se află în plin avânt. Pentru a încuraja oamenii să se protejeze, Warner Bros. Interactive Entertainment oferă un nou joc gratuit: Injustice: Gods Among Us.

Titlul realizat de NetherRealm Studios poate fi revendicat în mod gratuit, atât pe PlayStation 4, cât și pe PC, dar și pe mai vechiul Xbox 360, folosind link-urile de mai jos. Oferta gratuită va fi valabilă doar până la 25 iunie 2020, însă, dacă ați revendicat jocul în timp util, îl veți putea mai apoi descărca și rula oricând doriți.

Download gratuit Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – PlayStation 4

Download gratuit Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – PC (Steam)

Download gratuit Injustice: Gods Among Us – Xbox 360

Varianta Ultimate Edition este oferită gratuit

Injustice: Gods Among Us este un joc de lupte ce aruncă în arenă cele mai cunoscute personaje din universul DC Comics. Eroii sunt împărțiți în două categorii: cei bazați pe super-puteri (cum ar fi Superman sau The Flash) și cei care luptă cu ajutorul gadget-urilor (Batman sau Harley Quinn).

Warner Bros. Interactive Entertainment oferă drept joc gratuit versiunea Ultimate Edition a Injustice: Gods Among Us, aceasta incluzând cinci personaje suplimentare (Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna și Scorpion din Mortal Kombat), precum și peste 40 de skin-uri bonus și 60 de misiuni suplimentare în S.T.A.R. Labs.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition poate fi revendicat gratuit pentru PlayStation 4, PC (Steam) și Xbox 360, până pe 25 iunie 2020, folosind link-urile de mai sus.

Sursa: WB Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News