It Takes Two, noul joc co-op de la producătorii lui A Way Out

Autor: Cosmin Aionita | 16.12.2020
It Takes Two, noul joc co-op de la producătorii lui A Way Out
Foto: Electronic Arts

În cadrul The Game Awards 2020, Electronic Arts și studioul Hazelight au dezvăluit It Takes Two, un joc de aventură cu elemente preluate din nenumărate alte genuri, special construit pentru o experiență cooperativă.

Hazelight este studioul din spatele hitului co-op A Way Out, câștigător al premiului BAFTA, Josef Fares și echipa sa fiind responsabili, de asemenea, și pentru mai vechiul Brothers: A Tale of Two Sons.

O aventură co-op plină de metafore

Precum în cazurile precedentelor titluri create de acest studio, și It Takes Two va fi dedicat în exclusivitate modului co-op. Jucătorii vor intra în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi oameni transformați în păpuși de o vrajă și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile.

Cei doi vor lupta pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tenstionată, si vor trece, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări de gameplay: vor fi nevoiți să “piloteze” o pereche de chiloți, să o facă pe DJ-ii într-un club de noapte etc. Fiecare nivel va pune în valoare abilitățile comune ale celor doi eroi, absolut necesare pentru a depăși variatele provocări, dar va aduce și momente emoționante, gameplay-ul urmând să ascundă numeroase metafore.

Acces gratuit la joc pentru un prieten

It Takes Two va putea fi abordat co-op atât în mod local, pe aceeași consolă sau același PC, sau online. Pentru a facilita experiența online, fiecare exemplar de It Takes Two va include un Friend’s Pass, cu ajutorul căruia un prieten va avea acces la joc în mod gratuit.

It Takes Two va fi lansat pe 26 martie 2021, precomenzile fiind deschise acum pentru edițiile de PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam), în schimbul unui preț echivalent cu 39,99€. Posesorii versiunilor pentru PlayStation 4 și Xbox One ale jocului vor avea acces gratuit la upgrade-ul next-gen pentru consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S.

It Takes Two
Foto: Electronic Arts

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News