Jack The Ripper, disponibil începând de azi pentru Assassin’s Creed: Syndicate

Autor: Cosmin Aionita | 15.12.2015
Jack The Ripper, disponibil începând de azi pentru Assassin’s Creed: Syndicate

Ubisoft a confirmat că pachetul DLC Jack The Ripper este disponibil începând de azi pentru jocul Assassin’s Creed: Syndicate. Utilizatorii de console PlayStation 4 şi Xbox One vor avea acces la acest DLC astăzi, în timp ce jucătorii de pe PC vor mai trebui să aştepte până pe 22 decembrie 2015.

Acţiunea din DLC-ul Jack The Ripper pentru Assassin’s Creed Syndicate are loc la douăzeci de ani de la evenimentele din jocul iniţial, Evie Frye aflându-se de această dată pe urmele faimosului criminal în serie.

Pachetul suplimentar Jack The Ripper este disponibil fie ca parte a Season Pass-ului pentru Assassin’s Creed: Syndicate, fie separat. Iată ce oferă Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed: Synicate:

• Noua campanie Jack The Ripper
• Pachet de misiuni The Last Maharaja: 10 misiuni suplimentare în care jucătorii îl vor putea ajuta pe Duleep Singh să-şi recâştige titlul de Maharajah.
• Misiunea exclusivă A Long Night: În această misiune, Jacob va fi nevoit sa gaseasca un membru pierdut al propriei găşti şi să-l readucă în siguranta la propria ascunzătoare.
Streets of London gameplay pack: Peste o oră de gameplay suplimentar: misiuni, arme, echipament şi costume noi.
• Două seturi de arme şi echipament de top: Steampunk Pack şi Victorian Legends Pack. Ambele vor include arme şi echipamente dintre cele mai bune, precum şi câte un costum nou.
Bonus XP exclusiv: Toţi deţinătorii de Season Pass vor primi un bonus permanent constând în puncte de experienţă (XP).

Assassin’s Creed: Syndicate este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News