Jafuri, cămătarie şi mod first person în cel mai nou trailer pentru Red Dead Redemption 2

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2018
Jafuri, cămătarie şi mod first person în cel mai nou trailer pentru Red Dead Redemption 2

Rockstar Games a lansat cel de-al doilea dintr-o serie de trailere dedicate elementelor de gameplay din viitorul Red Dead Redemption 2. În secvenţele de mai jos sunt oferite detalii despre activităţile în care personajul va fi implicat pe parcursul jocului, cum ar fi jafurile unor bănci sau trenuri, pescuitul, jocurile de cărţi sau cămătăria, dar şi despre răufăcătorii rivali, reprezentanţii legii sau vânătorii de recompense, sistemul de ţintire Dead Eye, posibilitatea de a alege ce îmbrăcăminte doreşti să porţi, ce mâncare vrei să mănânci sau ce arme să ai în posesie. Nu în ultimul rând, Red Dead Redemption 2 va fi putea fi abordat în întregime şi în mod first person, după cum puteţi vedea în clipul următor.

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, „familia” de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza noii componente multiplayer Red Dead Online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News