Jagex va publica jocul This Means Warp. Demo-ul este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 04.02.2022
Jagex va publica jocul This Means Warp. Demo-ul este disponibil acum
Foto: Outlier Games

Jagex a anunțat semnarea unui parteneriat cu dezvoltatorul indie irlandezo-canadian Outlier Games, privind publicarea primului titlu realizat de studio. This Means Warp este un joc video care combină genul roguelike cu management-ul de nave spațiale, fiind planificat să fie lansat pe 17 martie 2022 pentru PC, in regim Early Access, pe Steam.

Cu un accent deosebit pus pe multiplayer și pe rejucabilitate, This Means Warp încurajează jucătorii să coopereze și să gândească tactic pentru a face față bătălii spațiale, desfășurate în timp real. Adoptarea unor tactici iscusite va fi necesară pentru a ghida nava spațială prin universul ostil generat procedural. Inspirat de alte jocuri roguelike precum FTL, dar și de titluri „de petrecere” precum seria Overcooked, titlul celor de la Outlier Games îi provoacă pe jucători să controleze diferiți membri ai echipajului de pe nava spațială. Rolurile variază de la mânuirea sistemelor de țintire până la efectuarea reparațiilor necesare, jucătorii fiind nevoiți să colaboreze pentru a face față pericolelor ce se ascund în spațiul cosmic neiertător.

This Means Warp este primul joc dezvoltat de Outlier Games, un studio independent înființat de Paul Froggatt și de Matt Rathbun în 2018, cu sedii în Dublin, Irlanda și Toronto, Canada. Este totodată al treilea joc publicat de Jagex Partners, divizia de publishing a dezvoltatorului britanic, de numele căruia se leagă franciza RuneScape. Jagex Partners va contribui cu resurse adiționale, suport de marketing și cu expertiza sa considerabilă în domeniul publicării atât pentru lansarea This Means Warp, cât și pe toată durata ciclului comercial de viață al jocului.

Directorul tehnic și co-fondatorul Outlier Games, Paul Froggatt a declarat:

Suntem încântați să colaborăm cu Jagex Partners pentru lansarea This Means Warp. Nivelul de suport pe care am reușit să-l obținem în această perioadă premergătoare fazei Early Access este cu adevărat impresionant, nu doar din punct de vedere al expertizei aduse de Jagex, dar și din privința planurilor de viitor pe care am putut să le construim împreună atât pentru This Means Warp, cât și pentru compania noastră, Outlier Games. Pe durata întregului proces, Jagex a dat dovadă de profesionalism și suntem entuziasmați că continuăm împreună.

Phil Mansell, CEO-ul Jagex a adăugat:

Încă de la primul contact cu Outlier Games am fost extrem de impresionați de ceea ce au reușit să dezvolte în This Means Warp. Jocul combină unele dintre cele mai bune elemente ale jocurilor roguelike cu distracția oferită de jocurile de petrecere, încurajând cooperarea între jucători și având totodată un grad ridicat de rejucabilitate. Însă ce ne-a atras cel mai mult a fost nivelul ridicat de implicare a Outlier cu întreaga lor comunitate pe durata fiecărei faze de dezvoltare, feedback-ul jucătorilor având un rol important asupra felului în care este construit jocul. Din postura de publisher este o adevărată plăcere să descoperim un joc care rezonează atât de bine cu o audiență atât de numeroasă și care prezintă o oportunitate comercială pe termen lung. Suntem încântați să putem sprijini lansarea This Means Warp, dar și evoluția Outlier Games.

Pentru mai multe detalii despre This Means Warp vizitați pagina oficială de Steam, unde cei interesați pot încerca versiunea demo a jocului înainte ca acesta să intre în Steam Early Access pe 17 martie 2022.

Sursa: Jagex

Urmărește Go4Games.ro pe Google News