Jocul Suicide Squad va fi anunțat în curând

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2020
Jocul Suicide Squad va fi anunțat în curând

După o absență prelungită din lumina reflectoarelor, studioul Rocksteady, devenit faimos grație jocurilor din seria Batman Arkham, revine în prim plan, confirmând că lucrează la un nou titlu inspirat din universul DC Comics. Este vorba despre Suicide Squad, joc ce urmează să fie anunțat în mod oficial pe 22 august 2020.

Dezvăluirea a fost publicată pe contul oficial de Twitter al viitorului joc Suicide Squad, prin intermediul unei imagini ce-l înfățișează pe Superman cu o țintă stilizată plasată deasupra capului. Se sugerează astfel că ținta răufăcătorilor reuniți sub denumirea Suicide Squad va fi chiar eliminarea celui mai puternic supererou din universul DC Comics (și, de ce nu, a întregului Justice League?).

Între Batman și vânzarea WB Games

Deși și-a început activitatea cu mai puțin cunoscutul joc Urban Chaos: Riot Response (2006), Rocksteady s-a făcut remarcat drept unul dintre cele mai talentate studiouri din lume grație lansării lui Batman: Arkham Asylum, unul dintre apreciate titluri ale anului 2009, portat de atunci pe mai multe platforme, precum PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Seria a revenit într-o formulă extinsă, open world, în 2011, odată cu apariția lui Batman: Arkham City, joc ce a fost disponibil, pe lângă platformele listate mai sus, și pentru Nintendo Wii U.

Și, chiar dacă a luat o perioadă de pauză, Batman: Arkham Origins fiind realizat de studioul Warner Bros. Games din Montréal, Rocksteady a revenit în forță, în 2015, cu Batman: Arkham Knight, joc ce a încheiat trilogia narativă a Cavalerului Întunecat.

În ciuda finalizării poveștii principale, Rocksteady a mai revenit o dată în acest univers, cu Batman: Arkham VR, o mini-aventură cu Batman gândită pentru realitatea virtuală, lansată în 2016 pentru PlayStation VR și sosită ulterior și pe PC.

În cursul acestui an, pe Internet și-au făcut apariția o sumedenie de zvonuri conform cărora studiourile ce aparțin de Warner Bros. Interactive Entertainment, printre care și Rocksteady, urmau să fie oferite spre vânzare, iar mai multe companii, precum Electronic Arts, Take-Two Interactive sau Microsoft s-ar fi arătat interesante să le achiziționeze. Din fericire, WB Games a decis să-și păstreze studiourile producătoare de jocuri.

Noul joc Suicide Squad urmează să fie anunțat pe 22 august 2020.

Sursa: Suicide Squad Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News