Jocuri noi pe GeForce Now. Conectare mai rapidă pentru jocurile Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2023
Jocuri noi pe GeForce Now. Conectare mai rapidă pentru jocurile Ubisoft
Foto: NVIDIA

Update-ul GeForce Now din aceasta săptămână se concentrează pe posibilitățile pe care utilizatorii serviciului le au pentru a-și accesa jocurile cu ușurință.

Astfel, abonații au beneficiat de abilitatea de a conecta clientul GeForce Now direct la conturile lor de Steam, Epic Games sau Ubisoft. Începând de acum, pentru a putea accesa jocurile Ubisoft Connect este necesară conectarea GeForce Now cu contul de Ubisoft, o singură dată, astfel încât înregistrarea să se facă pe toate dispozitivele, iar utilizatorii să se poată bucura de jocurile Ubisoft în cloud.

GeForce Now
Foto: NVIDIA

Pe lângă sincronizarea cu librăriile de jocuri, gamerii pot găsi cu ușurință titlurile dorite și pot sări direct în acțiune, în special cu abonamentele Ultimate sau Priority, care oferă acces prioritar la servere. În plus, nu există timpi de descărcare sau nevoia spațiului pentru stocare locală.

Cel mai nou conținut pentru Tom Clancy’s The Division 2 – Year 5, Season 1: Broken Wings – este disponibil și prin GeForce Now și aduce un nou mod de joc joc, Descent, în care jucătorii pornesc fără echipament, abilități sau specializări și le deblochează pe parcurs.

Nu în ultimul rând, două jocuri noi au fost adăugate în biblioteca GeForce Now săptămâna aceasta:

  • Amnesia: The Bunker (Steam)
  • Harmony: The Fall of Reverie (Steam)

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News