Jocurile Aladdin şi The Lion King revin în ediţii remasterizate

Autor: Cosmin Aionita | 02.09.2019
Jocurile Aladdin şi The Lion King revin în ediţii remasterizate

Încurajaţi şi de succesul înregistrat de noile filme Aladdin şi Lion King, recent lansate în cinematografe, Disney şi publisher-ul Nighthawk Interactive au dezvăluit Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King, un pachet ce va readuce în prim plan faimoasele jocuri omonime din anii ’90.

Această colecţie, dezvoltată de studioul Digital Eclipse, va include ambele jocuri Aladdin şi Lion King, în multiplele versiuni (pentru diferite console) în care au fost lansate la acea vreme, grafica urmând să fie upscalată la rezoluţia 1080p, cu numeroase filtre pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii.

De asemenea, titlurile incluse în acest pachet vor beneficia şi de pe urma unor adăugiri de gameplay, cum ar fi posibilitatea de a salva în orice moment, de a derula timpul înapoi cu până la 15 secunde pentru a corecta eventualele greşeli, de a activa cheat-uri ajutătoare precum invulnerabilitatea sau vieţile infinite, dar şi aşa-zisul “Interactive Game Viewer”, un mod în care jocul este automat parcurs de către calculator, jucătorul având posibilitatea de a prelua controlul în orice moment doreşte.

Nu în ultimul rând, această colecţie va include şi o versiune finisată a demo-ului jucabil pentru Aladdin, ce a putut fi jucat până acum doar în cadrul târgurilor şi expoziţiilor de profil din anii ’90, înainte de apariţia iniţială a jocului. Vor fi incluse de asemenea şi imagini de arhivă din timpul proceselor de dezvoltare iniţiale ale celor două titluri.

Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King va fi disponibil începând cu 29 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC, la un preţ echivalent cu 29,99$.

Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King

Urmărește Go4Games.ro pe Google News