Jocurile Diablo 1, Warcraft 1 și Warcraft 2 sunt disponibile din nou prin Battle.net

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2024
Jocurile Diablo 1, Warcraft 1 și Warcraft 2 sunt disponibile din nou prin Battle.net
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a anunțat că trei dintre jocurile clasice ale companiei sunt acum disponibile, după o perioada prelungită de absență, și prin intermediul Battle.net. Astfel, primul titlu al seriei Diablo, WarCraft: Orcs & Humans și WarCraft II: Tides of Darkness pot fi achiziționate și prin intermediul platformei native a celor de la Blizzard, pentru PC-urile echipate cu sisteme de operare Windows.

Noua versiune a jocului Diablo disponibilă pe Battle.net reprezintă o adaptare pentru sistemele moderne a clasicului RPG lansat de Blizzard Entertainment la mijlocul anilor ’90. Pachetul include expansion-ul Hellfire și costă 9,99€.

WarCraft: Orc & Humans (primul titlu al seriei Warcraft), lansat în 1994, a marcat debutul celor de la Blizzard Entertainment în domeniul jocurilor de strategie în timp real, jocul fiind acum disponibil în forma sa originală (adaptată însă pentru a rula corespunzător pe sistemele de operare moderne) prin Battle.net, la un preț de 5,99€.

Warcraft II comercializat prin intermediul Battle.net include atât jocul de bază WarCraft II: Tides of Darkness (1995), cât și expansion pack-ul Beyond the Dark Portal, în versiuni adaptate pentru sistemele moderne. Este disponibil la prețul de 9,99€.

Toate cele trei jocuri – Diablo, Warcraft și Warcraft II – erau deja disponibile prin GOG.com (Good Old Games).

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News