Jocurile Electronic Arts revin pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 05.06.2020
Jocurile Electronic Arts revin pe Steam

După o lungă perioadă de absență de pe această platformă, în toamna anului trecut Electronic Arts a anunțat că jocurile companiei vor reveni, treptat, pe platforma Steam. Iar primul pas a fost făcut cu Star Wars Jedi: Fallen Order, ce a fost lansat simultan pe PC atât pe Origin (propriul serviciu al celor de la EA), cât și pe Steam și Epic Games Store.

Iată că Electronic Arts a făcut un nou pas în această direcție, o selecție de peste 25 de jocuri din portofoliul companiei fiind acum disponibile și prin intemediul platformei celor de la Valve. Dintre acestea nu lipsesc RPG-urile celor de la BioWare: Dragon Age: Inquisition și Dragon Age II, jocurile de curse din seria NFS: Need for Speed: Heat, Need for Speed: Rivals și Need for Speed (2016), dar și alte titluri precum Plants vs Zombies: Battle for Neighborville, Unravel, Unravel II, Fe sau Sea of Solitude. Toate aceste titluri sunt disponibile acum la prețuri reduse pe Steam.

Serviciul EA Access va fi disponibil și prin intermediul Steam

Aceste jocuri vor fi incluse și în abonamentul EA Access, ce urmează, la rândul său, să debuteze pe Steam mai târziu în cursul acestei veri. Abonații EA Access beneficiază de “The Vault”, o colecție de jocuri de la EA, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Access oferă și reduceri de preț pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonații EA Access au acces la noile apariții ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, în versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opțiuni oferite. Serviciul EA Access este disponibil deja pentru consolele Xbox One și PlayStation 4.

Pentru PC, Electronic Arts oferă și Origin Access, un serviciu similar disponibil prin intermediul propriei platforme Origin.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News