JUJU, un nou platformer clasic pentru PC şi console

| 21.05.2014
JUJU, un nou platformer clasic pentru PC şi console

Studioul polonez Flying Wild Hog a anunţat că lucrează la un titlu complet diferit faţă de cele realizate până acum. Cu o tradiţie bazată pe shooterele first person violente (Hard Reset şi Shadow Warrior), polonezii vor schimba foaia cu noul JUJU, un simpatic platformer dedicat jucătorilor de toate vârstele.

Comunicatul de presă prin intermediul căruia a fost dezvăluit JUJU caracterizează noul titlu al studioului Flying Wild Hog drept genul de joc caracteristic celor de la Nintendo, cu personaje simpatice, mod de abordare cooperativ şi o abordare grafică menită să te facă să râzi cu poftă.

JUJU

În JUJU vom avea ocazia de a intra în pielea ursului panda cu acelaşi nume, precum şi a prietenului său de nădejde, şopârla Peyo. În încercarea de a-l salva pe tatăl lui Juju, cei doi vor avea de înfruntat inamici periculoşi şi boşi gigantici, vor avea ocazia să descopere niveluri secrete şi, într-un final glorios, să salveze lumea.

JUJU este dezvoltat pentru PC şi console (nu s-a dezvăluit încă despre ce modele de console este vorba) şi va fi lansat în toamna acestui an.

JUJU

Urmărește Go4Games.ro pe Google News