Just Cause 3 – primul trailer anunţă perioada de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2015
Just Cause 3 – primul trailer anunţă perioada de lansare

După anunţul spectaculos din paginile revistei GameInformer, urmat de câteva serii de screenshot-uri, iată că Square Enix şi Avalanche Studios au oferit în sfârşit primul trailer pentru Just Cause 3, dezvăluind astfel şi perioada în care jocul urmează să fie lansat. Astfel, dacă dăm crezare trailer-ului de mai jos, Just Cause 3 va vedea lumina zilei în timpul sărbătorilor de iarnă din 2015.

De asemenea, în galeria de mai jos puteţi admira încă o colecţie de imagini noi din Just Cause 3. Jocul va aduce acţiunea explozivă şi libertatea de mişcare din precedentele titluri ale seriei, bineînţeles adaptate pentru posibilităţile extinse oferite de consolele de nouă generaţie şi PC. Rico Rodriguez va reveni ca personaj central şi în Just Cause 3, acesta fiind nevoit acum să exploreze regiunea Mării Mediterane, condusă despotic de un dictator. Eroul va putea să folosească chiar şi un costum special pentru zbor, cu ajutorul căruia va putea acoperi distanţe mari într-un timp scurt.

În ciuda anumitor zvonuri apărute înainte de dezvăluirea oficială a jocului, cei de la Avalanche Studios au ţinut să menţioneze că Just Cause 3 nu va include microtranzacţii şi nu va fi un titlu Free-to-play, aşa cum se specula iniţial; în schimb, vom avea de-a face cu un adevărat titlu AAA (denumire ce caracterizează jocurile comerciale cu buget important) .

Just Cause 3 este aşteptat în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Just Cause 3

Just Cause 3Just Cause 3

Just Cause 3Just Cause 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News