Just Cause 4, dezvăluit la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 18.06.2018
Just Cause 4, dezvăluit la E3 2018

Chiar dacă o serie de leak-uri au stricat oarecum surpriza, cei de la Square Enix au ales să dezvăluie Just Cause 4 cu ocazia E3 2018, jocul fiind prezent atât pe scena celor de la Microsoft, cât şi în cadrul live stream-ului difuzat de publisher. De asemenea, Just Cause 4 a fost prezentat în detaliu pe parcursul întregului E3, prin intermediul unui număr impresionant de trailere, pe care le puteţi urmări mai jos.

Acţiunea din Just Cause 4 va avea loc în ţinutul fictiv Solis din America de Sud, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat de aceeaşi echipă de la Avalanche Studios, responsabilă şi pentru vechile titluri ale seriei, precum şi pentru Mad Max sau pentru viitorul RAGE 2, folosind noul motor grafic APEX Engine (acesta se va regăsi şi în RAGE 2).

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News