Just Cause 4 – familiarizaţi-vă cu noul mediu de joc

Autor: Cosmin Aionita | 17.09.2018
Just Cause 4 – familiarizaţi-vă cu noul mediu de joc

Square Enix şi Avalanche Studios au dat startul unei noi serii de clipuri dedicate viitorului Just Cause 4, primul dintre acestea, pe care îl puteţi viziona în continuare, fiind dedicat noului mediu în care urmează să se desfăşoare acţiunea jocului.

Este vorba despre ţinutul fictiv Solis din America de Sud, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News