Just Cause 4 impresionează cu un trailer 4K panoramic

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2018
Just Cause 4 impresionează cu un trailer 4K panoramic

Square Enix şi Avalanche Studios au lansat un nou trailer pentru Just Cause 4, acesta bucurându-se de o prezentare cu totul şi cu totul specială: secvenţele pe care le puteţi urmări în continuare sunt redate în rezoluţie 4K, folosind un aspect ratio panoramic, ultrawide. Rezultatul, îndrăznim să afirmăm, este deosebit de spectaculos.

Acţiunea din Just Cause 4 va avea loc pe insula Solis, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News