Just Cause 4 înfruntă furtunile cu un nou trailer şi screenshot-uri 4K

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2018
Just Cause 4 înfruntă furtunile cu un nou trailer şi screenshot-uri 4K

Cu ocazia evenimentului X018, reprezentanţii Square Enix au fost prezenţi pe scena celor de la Microsoft, unde au prezentat un nou trailer spectaculos pentru Just Cause 4, eroul jocului Rico Rodriguez confruntându-se cu cel mai puternic uragan din istoria insulei Solis, după cum puteţi vedea în secvenţele de mai jos. De asemenea, au fost oferite noi imagini 4K din Just Cause 4, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Mediul de joc din Just Cause 4 va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici.

Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Just Cause 4Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News