Just Cause 4 – The Black Hand, cel mai temut inamic pentru Rico Rodriguez

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2018
Just Cause 4 – The Black Hand, cel mai temut inamic pentru Rico Rodriguez

Square Enix şi Avalanche Studios continuă seria de clipuri dedicate viitorului Just Cause 4, prezentând, de această dată, noul inamic pe care Rico Rodriguez va fi nevoit să-l înfrunte în acest nou episod al seriei: The Black Hand, miliţia privată din Solis, condusă de Gabriela Morales, despre care puteţi afla mai multe detalii vizionând şi trailer-ul de mai jos.

Acţiunea din Just Cause 4 va avea loc în ţinutul fictiv Solis din America de Sud, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News