Killa Fonic, Roxen și COJO lansează piese inspirate din jocurile Valorant și League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2021
Killa Fonic, Roxen și COJO lansează piese inspirate din jocurile Valorant și League of Legends

S-a lansat videoclipul piesei Crazy Valorant, o colaborare între Killa Fonic și Roxen, două dintre vocile din noul val din România. Riot Games, dezvoltatorului jocului, i-a susținut pe cei doi soliști în demersul de a crea melodia inspirată din joc.

Cei doi artiști se aventurează în universul Valorant, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre agenții preferați de gamerii români. Videoclipul îmbină imaginile cu cei doi artiști cu scenele animate inspirate din joc și poate fi urmărit în continuare:

De asemenea, Melodia Crazy Valorant este disponibilă pe toate platformele de streaming de muzică, precum Spotify, Deezer, Apple Music etc.

Valorant este un shooter tactic competitiv, dezvoltat de Riot Games, bazat pe personaje cu abilități unice, care se joacă în echipe 5v5. Valorant este un joc multiplayer ce se bazează pe un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

Aceasta nu este singura colaborare a publisher-ului cu artiști locali. În urmă cu o săptămână, Riot Games și rapper-ul COJO au lansat piesa Annie (League of Legends Rap #1), aducând universul League of Legends aproape de fanii hip-hop-ului.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News