Lansare pentru Hellraid: când apare DLC-ul pentru Dying Light

Autor: Cosmin Aionita | 29.06.2020
Lansare pentru Hellraid: când apare DLC-ul pentru Dying Light

Cu Dying Light 2 aflat sub semnul întrebării din cauza problemelor ivite în procesul de realizare a jocului (cum ar fi concedierea designer-ului Chris Avellone în urma multiplelor acuzații de hărțuire sexuală), cei de la Techland își întorc din nou atenția către primul joc al seriei. Hellraid, cel mai nou pachet DLC pentru Dying Light, se pregătește de lansare, aparția sa fiind programată pentru 23 iulie 2020.

Cu această ocazie, a fost lansat și un nou trailer pentru DLC-ul Hellraid, precomenzile pentru acesta fiind deja disponibile prin intermediul Steam, la un preț foarte accesibil: numai 9,99€.

DLC izvorât dintr-un proiect anulat

Conform producătorilor, Hellraid își propune să fie o experiență “fresh” pentru jucătorii de Dying Light. Povestea din DLC va începe atunci când supraviețuitorii din Harran găsesc, în subsolul turnului în care își duc existența, un cabinet arcade special. Neamintindu-și să-l fi întâlnit până atunci, supraviețuitorii mută cabinetul la nivelurile superioare ale turnului, fără a conștientiza natura sa malefică.

DLC-ul Hellraid se bazează pe jocul action RPG cu același nume, pe care Techland l-a anunțat acum câțiva ani și pe care, mai apoi, a decis să-l abandoneze. Astfel, jucătorii vor avea ocazia de a explora o nouă hartă, realizată în stil medieval, “bântuită” de noi tipuri de monștri, ce vor putea fi doborâți cu ajutorul unei selecții de arme noi.

Lansare Hellraid DLC Dying Light

După cum ne-a obișnuit deja jocul inițial Dying Light, și DLC-ul Hellraid va putea fi abordat atât single player, cât și multiplayer, în mod cooperativ.

Data de lansare pentru Hellraid se apropie rapid: DLC-ul pentru Dying Light urmează să-și facă apariția pe 23 iulie 2020 și va fi disponibil atât pentru PC (prin Steam), cât și pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One.

Din păcate, Dying Light 2, programat inițial pentru primăvara acestui an, a fost amânat pe termen nedeterminat, jocul neavând, în acest moment, o perioadă de lansare stabilită.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News