Lenovo va lansa o consolă care va rivaliza cu Nintendo Switch și Steam Deck

Autor: Adrian Popa | 04.10.2021
Lenovo va lansa o consolă care va rivaliza cu Nintendo Switch și Steam Deck

Lenovo, numărul unu pe piața mondială a laptopurilor, lucrează la o consolă portabilă care va rivaliza cu modelele Nintendo Switch și Steam Deck.

Dispozitivul va fi bazat pe sistemul de operare Android, la fel ca Switch. Imaginile cu consola au fost descoperite chiar pe site-ul companiei chineze. Numele dispozitivului pare să fie Legion Play.

Deși nu sunt cunoscute multe informații despre consolă, în imagini se obsrevă anumite detalii. Pe ecran apar iconițe pentru GeForce Now, serviciul de streaming de jocuri video al Nvidia, magazinul virtual Google Play Store și mai multe aplicații de Android. Mai observăm că dispozitivul include jack audio de 3,5 mm, dar nu se observă camere. Mai mult, se pare că Legion Play dispune de suport pentru servicii de date mobile.

Din descrierea de pe site aflăm că „Lenovo Legion Play este prima consolă cu Android pentru gaming în cloud”. Dispozitivul are ecran cu aspect 16:9, Full HD (1.080p), compatibil cu tehnologia HDR 10. Mai mult, consola are două difuzoare și sistem dual de vibrații. Acumulatorul are capacitate de 7.000 mAh.

Despre chipset, memoria RAM sau capacitatea de stocare nu știm nimic.

Compania este deja un jucător important pe piața dispozitivelor mobile de gaming. În aprilie, gigantul din China a lansat smartphone-ul Lenovo Legion Phone Duel 2.

Sursa: Android Authority

CITEȘTE ȘI:

Valve a lansat Steam Deck, o consolă portabilă care va concura cu Nintendo Switch

TinyCircuits a lansat brelocul „GameBoy”, care poate rula jocuri și are un preț accesibil

Urmărește Go4Games.ro pe Google News