Little Nightmares, dezvăluit la Gamescom 2016

Autor: Cosmin Aionita | 19.08.2016
Little Nightmares, dezvăluit la Gamescom 2016

În cadrul Gamescom 2016, Bandai Namco Entertainment a dezvăluit noul joc Little Nightmares, dezvoltat în intregime de echipa de la Tarsier Studios. Jocul va avea la bază o poveste sumbră care va provoca jucătorii să-şi confrunte temerile din copilărie, în timp ce vor ajuta o fată să scape de pe The Maw, o navă misterioasă populată de suflete corupte aflate în căutarea următoarei mese.

Little Nightmares reprezintă evoluţia strategiei de a consolida portofoliul companiei cu jocuri dezvoltate în toată lumea. În timp ce explorăm noi metode de a promova IP-urile noastre, suntem încântaţi că am descoperit un partener atât de important ca Tarsier Studios şi suntem mândri să putem împărtăşi talentul lor întregii lumi prin publicarea primului lor proiect dezvoltat pe cont propriu”, a declarat Hervé Hoerdt, VP Marketing & Digital în cadrul Bandai Namco Entertainment Europe.   

Andreas Johnsson, Business Developer & Deputy CEO al Tarsier Studios a adăugat: ”Suntem încântaţi să lucrăm cu Bandai Namco Entertainment, o companie care se mândreşte cu jocurile sale şi care depune toate eforturile necesare pentru a oferi jucătorilor cele mai bune experienţe de gaming. Pasiunea lor ne-a ajutat să transformăm Little Nightmares în ceea ce ne-am dorit.”

Little Nightmares va fi lansat, în format digital, în cursul lui 2017, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Little NightmaresLittle Nightmares

Little NightmaresLittle Nightmares

Little NightmaresLittle Nightmares

Little Nightmares

Urmărește Go4Games.ro pe Google News