Little Nightmares, disponibil începând de astăzi

Autor: Cosmin Aionita | 28.04.2017
Little Nightmares, disponibil începând de astăzi

Cei de la Bandai Namco Entertainment, împreună cu Tarsier Studios, celebrează lansarea de astăzi a jocului Little Nightmares cu ajutorul unui nou trailer, disponibil în continuare. În acest nou material video, este prezentată Graceful Lady, conducătoarea The Maw şi cel mai mare pericol la adresa supravieţuirii eroinei Six, personajul principala al jocului.

Little Nightmares este disponibil acum în format fizic şi digital pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin Steam şi GOG.com. Cei care au precomandat jocul vor începe să primească de azi, prin e-mail, codurile pentru activarea conţinutului bonus reprezentat de măştile The Scarecrow Sack şi Upside-down Teapot.

Utilizatorii de PS4 şi PC vor primi în plus şi coloana sonoră în format digital şi o temă exclusivă pentru PS4 sau un wallpaper pentru PC cu The Janitor.

Versiunea standard a jocului, disponibilă în format fizic în oferta magazinelor de specialitate, include ca bonus coloana sonoră compusă de Tobias Lilja, în timp ce ediţia de colecţie Six Edition include o figurină cu înălţimea de 10 cm, coloana sonoră oficială, un poster A3 exclusiv şi o serie de autocolante, ambalate într-un pachet special, ce aminteşte de temniţele din joc.

Little Nightmares Six Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News