Little Nightmares – gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2017
Little Nightmares - gameplay şi imagini noi

Bandai Namco Entertainment şi echipa de la Tarsier Studios au oferit un clip ce însumează peste şapte minute de gameplay din viitorul Little Nightmares, alături de o colecţie nouă de imagini din acest joc. Gameplay-ul poate fi vizionat în continuare, iar imaginile pot fi admirate în galeria de mai jos.

Povestea din Little Nightmares evoluează în jurul eroinei Six, care, echipată cu nimic altceva decât o brichetă, trebuie să scape din bizara lume The Maw, supravieţuind pericolelor reprezentare de monştrii care pândesc la fiecare pas. Fiecare încăpere este de fapt o celulă de închisoare, fiecare locuitor al lumii o ameninţare, iar jucătorul trebuie să rezolve fiecare puzzle pentru a putea scăpa.

Little Nightmares va fi lansat pe 28 aprilie 2017, în format digital şi fizic, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul este deja disponibil la precomandă în format digital pe PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul GOG.com şi Steam). Cei care plasează o precomandă vor avea acces exclusiv la două DLC-uri: The Scarecrow Sack şi Upside-down Teapot Masks, pentru a o ajuta pe Six, protagonista jocului, să se integreze în universul The Maw.

Little NightmaresLittle Nightmares

Little NightmaresLittle Nightmares

Little NightmaresLittle Nightmares

Urmărește Go4Games.ro pe Google News