Little Nightmares soseşte şi pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2018
Little Nightmares soseşte şi pe Nintendo Switch

Bandai Namco Entertainment a anunţat Little Nightmares Complete Edition, pachet ce va fi disponibil şi pentru posesorii de console Nintendo Switch începând cu 18 mai 2018.

Little Nightmares Complete Edition oferă, pe lângă jocul de bază, toate povestirile adiţionale din Expansion Pass-ul The Secret of the Maw. Aventurile separate ale celor doi protagonişti vor putea fi jucate cu fişiere de salvări diferite pentru Six şi pentru Kid. În plus, vor fi incluse şi bonusurile de care s-au bucurat cei care au făcut precomandă la joc înaintea lansării pe alte console, cum ar fi măştile Scarecrow sau Upside-Down Teapot. Ca un bonus suplimentar, după scanarea figurinei amiibo Pac-Man, jucătorii vor putea să-i echipeze pe cei doi protagonişti cu o mască exclusivă, numită Pakku.

Întreaga poveste a eroinei Six a fost adaptată capacităţilor consolei Nintendo, oferind o rezoluţie grafică de 720p (upscaled) şi 30 de fps în modul mobil (Handheld), respectiv o rezoluţie 720p (nativă) şi un framerate de 30 de cadre pe secundă în modul de utilizare TV. În plus, producătorii au adăugat suport şi pentru tehnologia HD Rumble.

Little Nightmares Complete Edition este disponibil în format fizic şi digital si pe PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam şi GOG). Versiunea de Nintendo Switch a jocului va fi lansată pe 18 mai 2018.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News