Luigi’s Mansion 3 pentru Nintendo Switch are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2019
Luigi’s Mansion 3 pentru Nintendo Switch are dată de lansare!

După ce a anunţat deja două modele noi ale consolei Switch – printre care noul Nintendo Switch Lite dedicat exclusiv modului de joc portabil –, Nintendo a dezvăluit şi când urmează să lanseze unul dintre cele mai aşteptate jocuri exclusive pentru această platformă: Luigi’s Mansion 3 va sosi pe 31 octombrie 2019.

Luigi’s Mansion 3 spune povestea simpaticului personaj Luigi, care împreună cu Mario şi prietenii lor, primesc o invitaţie pentru o vacanţă petrecută la un hotel de lux. Evident, nu era decât o înşelătorie a maleficului King Boo, care îi capturează astfel pe Mario şi prietenii săi, sarcina de a-i elibera căzând, din nou, pe umerii fricosului Luigi.

De această dată însă, Luigi va beneficia de ajutorul profesorului E. Gadd, care îi va pune eroului la dispoziţie o serie de unelte capabile să-i uşureze viaţa: versiunea upgradată a Poltergust G-00, numai bună pentru a da de toţi pereţii cu fantomele întâlnite, dar şi noua invenţie Gooigi, o clonă a simpaticului protagonist, creată din “mâzgă”, pe care jucătorii o vor putea controla fie în modul single player, fie alături de un prieten, în modul multiplayer co-op.

De asemenea, în modul multiplayer ScareScrapper, jucătorii vor avea ocazia de a îndeplini diferite obiective contra timp, fie online, fie local, cu până la 8 jucători pe 4 console Nintendo Switch.

Luigi’s Mansion 3 va fi lansat pe 31 octombrie 2019, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News