Mable and The Wood, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2020
Mable and The Wood, joc gratuit oferit de GOG

Campania de reduceri a celor de la Good Old Games continuă, aceasta urmând să fie valabilă până la 30 martie 2020 (inclusiv). Pentru a încuraja oamenii să exploreze catalogul de reduceri, dar şi să stea în casă în încercarea de a evita răspândirea coronavirusului, GOG oferă un nou joc gratuit: Mable and The Wood.

Mable and The Wood propune un nou tip de abordare pentru formula Metroidvania, folosită de atâtea jocuri clasice. Spre deosebire de acestea însă, în Mable and The Wood, pentru te putea deplasa şi lupta împotriva inamicilor, trebuie să utilizezi puterile dobândite de la adversarii deja doborâţi. Adăugaţi şi grafica cu aspect retro, iar Mable and The Wood ar trebui să vă ţină ocupaţi câteva ore bune.

Mable and The Wood poate fi descărcat gratuit accesând prima pagina a site-ului GOG.com, făcând scroll în jos şi apasând butonul “Get it FREE” de pe banner-ul inscripţionat cu numele jocului.

Grăbiţi-vă însă: Mable and The Wood nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe GOG.com decât pentru următoarele 29 de ore (de la publicarea acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News