Mad Max – noi imagini şi secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2015
Mad Max – noi imagini şi secvenţe de gameplay

La doar câteva zile după publicarea unei colecţii de imagini din Mad Max, iată ca Warner Bros. Interactive Entertainment şi Avalanche Studios recidivează, oferind încă o serie generoasă de imagini din joc, precum şi un trailer extins de gameplay pentru noul titlu Mad Max.

Mad MaxMad Max este un joc de acţiune open world, cu un accent puternic pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi familia şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max este nevoit să-şi construiască o maşină nouă, întreaga poveste din joc urmând să se învârtă în jurul acestui obiectiv.

Mad Max va fi lansat pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Mad Max

Mad MaxMad Max

Mad MaxMad Max

Mad MaxMad Max

Mad MaxMad Max

Mad MaxMad Max

Mad Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News