Mad Max reînvie: dată de lansare şi bonus pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2015
Mad Max reînvie: dată de lansare şi bonus pentru precomenzi

Mad Max, jocul video realizat de Avalanche Studios şi Warner Bros. Interactive Entertainment, intrase într-un con de umbră după amânarea anunţată în cursul anului trecut. Mai mult, studioul Avalanche tocmai confirmase că are de gând să lanseze un alt joc – Just Cause 3 – în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2015, iar premiera noului film Mad Max: Fury Road era deja anunţată pentru data de 15 mai 2015. Aşadar, zvonurile sumbre despre o posibilă anulare a noului joc Mad Max începuseră deja să-şi facă apariţia.

Din fericire, acestea nu au fost decât zvonuri: cea mai nouă ediţie a revistei GameInformer vine cu noi informaţii despre titlul Max Mad al celor de la Avalanche Studios şi, cel mai important, cu o confirmare oficială a datelor de lansare ale jocului. Astfel, noul Mad Max va vedea lumina zilei pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa. De asemenea, producătorii şi publisher-ul au luat decizia de a renunţa la versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului, Mad Max fiind realizat acum în exclusivitate pentru hardware-ul de nouă generaţie: PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mad MaxMad Max este un joc de acţiune open world, cu un accent deosebit pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max este nevoit să-şi construiască unul nou, întreaga poveste din joc urmând să se învârtească în jurul acestui obiectiv.

Mai mult, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Mad Max vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Mad Max va fi lansat pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mad Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News