Mad Max – trailer interactiv “Choose Your Path”

Autor: Cosmin Aionita | 19.08.2015
Mad Max – trailer interactiv “Choose Your Path”

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Avalanche Studios au lansat un nou trailer pentru Mad Max. De această dată însă, avem de-a face cu un material video interactiv, privitorii având posibilitatea de a alege cum să reacţioneze Max în anumite situaţii din joc.

Mad Max este un joc de acţiune open world, cu un accent puternic pus pe cursele şi luptele desfăşurate la bordul vehiculelor postapocaliptice. Pierzându-şi familia şi propriul vehicul în urma unui jaf, Max, Max, interpretat de actorul Bren Foster, este nevoit să-şi construiască o maşină nouă, întreaga poveste din joc urmând să se învârtă în jurul acestui obiectiv.

Mad Max va fi lansat pe 1 septembrie 2015 în America de Nord şi 4 septembrie 2015 în Europa, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi acces la o configuraţie prestabilită pentru maşină, numită “The Ripper”, ce va include un motor puternic V8, ţeavă de eşapament upradată, cauciucuri off-road, un grilaj cu ţepi şi suspensie tunată special pentru a garanta performanţe maxime în condiţiile deloc primitoare din Wasteland.

Mad Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News