Mafia: Definitive Edition a fost amânat! Care este noua dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2020
Mafia: Definitive Edition a fost amânat! Care este noua dată de lansare

Publisher-ul 2K Games și studioul Hangar 13 ne-au adus o veste mai puțin plăcută: Mafia: Definitive Edition a fost amânat! Cu o lansare programată inițial pentru finalul lunii august, acest remake a fost amânat până pe 25 septembrie 2020 din cauza noilor condiții de lucru impuse de pandemia globală de COVID-19. Dezvoltatorii nu au dorit ca nivelul calitativ al jocului să aibă de suferit și au ales astfel să-i amâne lansarea cu câteva săptămâni.

Din fericire, avem parte și de vești bune legate de Mafia: Definitive Edition: pe 22 iule 2020 vom avea parte de premiera mondială a secvențelor de gameplay din acest remake. Până atunci însă, 2K Games și Hangar 13 au publicat un scurt teaser, de 15 secunde, pe care îl puteți urmări mai jos.

Remake complet, disponibil ca parte a Mafia Trilogy sau separat

Mafia: Definitive Edition va fi un remake complet al primului joc din serie. Acesta este realizat de echipa de la Hangar 13, același studio din spatele celui de-al treilea titlu Mafia, și este bazat pe un motor grafic nou. Pe lângă remake-ul integral al componentei vizuale, Mafia Definitive Edition va beneficia de un scenariu extins, noi secvențe de gameplay și multe alte adăugiri, precum posibilitatea de a conduce motociclete.

Mafia: Definitive Edition poate fi achiziționat în două feluri: fie de sine stătător, fie ca parte a Mafia Trilogy, un pachet ce mai include edițiile remasterizate Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition.

După ce a fost amânat, Mafia: Definitive Edition urmează să fie lansat pe 25 septembrie 2020, precomenzile fiind disponibile chiar acum pe Steam, la un preț echivalent cu 39,99€.

Cei care aleg să achiziționeze pachetul Mafia Trilogy vor avea acces imediat la Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition, urmând să primească Mafia: Definitive Edition atunci când acest remake va fi disponibil, pe 25 septembrie 2020.

Pachetul Mafia Trilogy este disponibil acum prin intermediul Steam (PC), PlayStation Store (PS4) și Microsoft Store (Xbox One), la un preț de 59,99€ pe Steam sau 289,90 lei pe PlayStation Store.

Sursa: Mafia Trilogy Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News