Mafia III – dată de lansare şi nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 20.04.2016
Mafia III - dată de lansare şi nou trailer

2K Games a confirmat data de lansare pentru Mafia III, jocul de acţiune open world a celor de la studioul Hangar 13 fiind aşteptat pe 7 octombrie 2016, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie a fost lansat un nou trailer pentru Mafia III, precum şi o serie de imagini noi, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Acţiunea din Mafia III va avea loc în 1968, în New Bordeaux (o versiune reimaginată a New Orleans-ului), personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Bordeaux. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinandu-l pe Clay să pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Bordeaux. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II.

Mafia III va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul va fi disponibil în ediţii standard, Deluxe şi Collector’s pe toate cele trei platforme pe care urmează să-şi facă apariţia. Cei care plasează o precomandă pentru Mafia III vor primi pachetul DLC Familty Kick-Back, ce va include trei vehicule şi arme exclusive.

Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News