Mafia III – peste 12 minute de gameplay comentat

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2015
Mafia III – peste 12 minute de gameplay comentat

Colegii de la IGN au publicat primele secvenţe oficiale de gameplay din Mafia III, alături de comentariul lui Haden Blackman, conducătorului studioului realizator Hangar 13. Este vorba, în mare parte, despre demonstraţia de gameplay de la Gamescom 2015, prezentată acum, pentru prima dată, publicului larg.

Acţiunea din Mafia III va avea loc în 1968, în New Orleans, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Orleans. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinandu-l pe Clay sa pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Orleans, după cum acesta va fi portretizat în Mafia III. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II.

Mafia III va fi lansat în 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News