Mafia III – peste 15 minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 25.09.2016
Mafia III - peste 15 minute de gameplay

2K Games şi studioul Hangar 13 au lansat un nou clip de gameplay din Mafia III, acesta constând în demonstraţia prezentată în spatele uşilor închise la Gamescom 2016.

Acţiunea din Mafia III va avea loc în 1968, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Bordeaux, o versiune reimaginată a New Orleans-ului real. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinându-l pe Clay să pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Bordeaux. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II, Cassandra The Voodoo Queen şi Thomas Burke.

Mafia III va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News