Mafia III – povestea continuă şi în 2017

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2017
Mafia III - povestea continuă şi în 2017

2K Games şi studioul Hangar 13 şi-au dezvăluit planurile în ceea ce priveşte conţinutul suplimentar pentru Mafia III ce urmează să fie lansat pe parcursul anului 2017.

După ce, în ultima parte a anului trecut, cei care au achiziţionat Mafia III au beneficiat de câteva pachete DLC gratuite, Hangar 13 se va concentra în perioada următoare pe cele trei expansion-uri bazate pe poveste ce vor fi oferite ca parte a Season Pass-ului pentru Mafia III:

Faster, Baby! – aşteptat la sfârşitul lunii martie 2017 – Lincoln Clay îşi va uni forţele cu o cunoştinţă mai veche, Roxy Laveau, iar împreuna vor încerca să elimine un şerif corupt ce terorizeaza activiştii care protestează în favoarea drepturile civile în împrejurimile oraşului New Bordeaux.

Stones Unturned – aşteptat în luna mai 2017 – Lincoln Clay va lucra împreună cu agentul CIA John Donovan pentru a da piept cu un adversar nemilos, punând capăt astfel unei dispute ce a început în junglele războiului din Vietnam.

Sign of the Times – aşteptat în luna iulie 2017 – La rugămintea părintelui James, Lincoln Clay va vâna un cult religios responsabil de o serie de crime ritualistice din New Bordeaux.

Toate aceste trei pachete de conţinut suplimentar sunt incluse în Season Pass-ul pentru Mafia III, ce poate fi achiziţionat de pe Steam la un preţ echivalent cu 29,99€ (pentru versiunea de PC a jocului) sau prin intermediul PlayStation Store, în schimbul a 135 lei (pentru versiunea de PlayStation 4 a jocului).

Mafia III este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News